Aktualu Aktyvuok vasarą

Aktyvuok vasarą su LEMON GYM – Irma

09 Rugpjūtis 2023 1 min read

Vasara – aktyvaus laisvalaikio lauke metas! LEMON GYM kviečia netingėti ir įtraukti naujų pomėgių į savo dienotvarkę. Svarbu nepamiršti, kad visoms aktyvioms lauko veikloms reikia tinkamo fizinio pasirenginimo ir apšilimo, kurį mielai kviečiame atlikti LEMON GYM treniruoklių erdvėje, grupinių treniruočių salėje ar išbandyti lauko treniruočių spot’ą prie Baltojo tilto 😉

Aktyvuok vasarą herojė Irma pristato savo ityn mėgiamą padelio žaidimą, kurį siūlo išbandyti ir tau!

Aš esu Irma, LEMON GYM grupinių treniruočių trenerė. Sporto klube vedu pačias įvairiausias treniruotes: intensyvias, lavinančias ištvermę, jėgos ir ramesnes treniruotes.

Mano vedamų treniruočių komplektas – kelias pasiruošti mano itin mėgiamam padelio žaidimui!

Padelį atradau prieš du metus. Tiesiog atėjau, pažaidžiau ir įsimylėjau. Pabandykite ir jūs! Tai neįtikėtinai smagus žaidimas, kurį žaisti gali įvairaus amžiaus ir fizinio pasirengimo žmonės. Smagiausia, kad padelį vasarą galima žaisti ir lauko aikštelėse. 

Padelio kortuose pasikrovę teigiamų emocijų nepamiršk užsukti ir į sporto salę. Nors žaidimo metu juda visas kūnas, tenka atlikti daug įtupstų, pritūpimų, pasilenkimų, pasisukimų, dažniau akyvuojama viena kūno pusė.

Tad atsiranda raumenų disbalanso rizika. Būtent salėje funkcinių treniruočių metu, proporcingai dirbant su visu kūnu, subalansuosi raumenyną, jį sustiprinsi, išlavinsi sprogstamąją jėgą, o ji labai pravers aikštelėje (😉)! Taip pat labai kviečiu užsukti ir į PILATES treniruotes bei treniruotes su volais – jos paruoš raiščius, sausgysles, sąnarius padelio žaidimui!