Atsisiųsti PDF

                                   Patvirtinta Gym LT, UAB generalinės direktorės Gretos Radzevičienės 2023 m. balandžio 7 d.  įsakymu Nr. 2023/4-07

                                            Privatumo politika

  1. Ką reiškia ši Privatumo politika?

Šioje privatumo politikoje (toliau – Privatumo politika) Jums pateikiame informaciją apie tai, kaip Gym LT, UAB (toliau – Lemon Gym), tvarko Jūsų asmens duomenis gautus:

  • apsilankius interneto svetainėje lemongym.lt (toliau – Interneto svetainė);
  • instaliavus ar naudojantis mobiliąja programėle Lemon Gym, kurią galima atsisiųsti iš „iTunes“ ir/ar „Google Play“ (toliau – Programėlė);
  • Lemon Gym teikiant Jums paslaugas;
  • Jums atliekant aktyvius veiksmus Lemon Gym socialinės žiniasklaidos paskyrose;
  • Lemon Gym vykdant tiesioginę rinkodarą;
  • dalyvaujant Lemon Gym renginiuose;
  • dalyvaujant Lemon Gym atrankose;
  • vykdant sutartis su juridiniais asmenimis partneriais, tiekėjais;
  • teikiant mums užklausą;
  • lankantis Lemon Gym sporto klubuose.

Toliau visi nurodyti asmenys, kurių duomenis tvarko Lemon Gym vadinami – Klientais. Privatumo politika taip pat numato tam tikras Klientų pareigas, kurių privaloma laikytis lankantis Interneto svetainėje.

  • Apie LemonGym

GYM LT, UAB, juridinio asmens kodas 303472404, buveinė adresu Kareivių g. 14, Vilnius, duomenys apie bendrovę kaupiami ir saugojami LR Juridinių asmenų registro Vilniaus filiale. Duomenų apsaugos pareigūno kontaktai – privatumas@lemongym.lt.

  • Kas yra asmens duomenys?

Asmens duomenys yra bet kokia Lemon Gym apie Klientą renkama informacija, kuri gali būti panaudota Kliento asmens tapatybei nustatyti bei yra saugoma elektroniniu ar kitu būdu.

Asmens duomenys apima bet kokią informaciją, įskaitant Kliento vardą, pavardę, adresą, IP adresą, kurią apie Klientus Lemon Gym renka dėl šioje Privatumo politikoje ar atskirame Kliento sutikime ar susitarime su Lemon Gym nurodytų tikslų.

Šie duomenys taip pat apima viešoje erdvėje esančią Klientų asmeninę informaciją, su kuria Lemon Gym susipažįsta Klientui susisiekus su Lemon Gym socialinės žiniasklaidos priemonėmis ar atlikus aktyvius veiksmus Lemon Gym socialinės žiniasklaidos priemonių paskyrose.

  • Kaip renkame jūsų duomenis?

Kaip surenkame jūsų duomenis priklauso nuo paslaugų, kurias mes jums teikiame ar nuo mūsų bendradarbiavimo pobūdžio.

Lemon Gym tvarko duomenis:

  • gautus tiesiai iš duomenų subjekto (Jūsų), pvz. kai atsiunčiate mums užklausas ar pranešimus nurodytais kontaktais, pasirašote su mumis bendradarbiavimo sutartis, ar atsiunčiate mums savo gyvenimo aprašymą kandidatuojant į laisvas darbo vietas, pildote anketas, registruojatės mūsų interneto puslapiuose ar organizuojamose akcijose;
  • kurie yra generuojami, kai Jūs naudojatės mūsų paslaugomis, pvz., kai naudojatės mūsų tinklu ir paslaugomis, t. y. skambinate telefonu, siunčiate trumpąją žinutę, naršote internete, lankotės mūsų interneto svetainėse ir pan.;
  • kuriuos gauname iš kitų šaltinių, pvz., esant pagrindui, iš kitų įstaigų ar bendrovių t. y. bankų, viešai prieinamų registrų, draudimo bendrovių ir kt.
  • Asmens duomenys, tvarkomi teikiant paslaugas
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Sutarties sudarymas, paslaugų pardavimas ir teikimasVardas, pavardė, asmens kodas, gimimo data, el. pašto adresas, gyvenamosios vietos adresas, telefono numeris, su pirkimu susijusi informacija (pirkimo data, paslaugos aprašymas, prekė, kaina, kiekis, mokėjimo būdas, suteikta nuolaida), darbovietė, kortelės numeris, abonemento tipas, trukmė, pobūdis, padaliniai, kuriuose teikiamos paslaugos, apsilankymų skaičius, likusių apsilankymų skaičius, data, abonemento galiojimo data, sąskaita – faktūra ir joje nurodyti duomenys, kliento prašymai, IP adresas (kai sutartis sudaroma internetu), informacija apie prekių grąžinimą ar sutarties, sudarytos elektroninių ryšių priemonėmis atsisakymą.   Tėvų (jei paslaugų gavėjas nepilnametis asmuo) vardas, pavardė, gimimo data, gyvenamoji vieta, el. paštas, telefono numeris.  Sutarčių sudarymą patvirtinantys dokumentai saugomi 10 metų nuo sutarties pasibaigimo dienos.   Kliento paskyros duomenys saugomi 5 metus nuo kliento paskutinio prisijungimo prie kliento paskyros arba kliento paskutinio pirkimo dienos.   Kiti duomenys – 5 metai nuo paskutinio pirkimo dienos.Sutarties vykdymas   BDAR 6 str. 1d. b punktas
Kai paslauga teikiama vaikui – informacija apie vaiko sveikatą (paslaugų teikėjui keliami reikalavimai, susiję su vaikų sveikata). Be šios informacijos Lemon Gym negalės priimti vaikų sportuoti.  Kliento narystės galiojimo laikotarpis ir viena diena po jo pasibaigimo. Vienkartinio apsilankymo atveju – viena diena po apsilankymo.Sutarties vykdymas   BDAR 6 str. 1d. b punktas
Siekiant pratęsti narystės terminą Jums gali tekti pateikti Lemon Gym gydytojo pažymą apie ligą, pažymą apie karo tarnybą, ar pažymą apie nėštumą. Jums atsisakius pateikti šiuos dokumentus, negalėsime pratęsti narystės galiojimo termino, tačiau kitos sutarties vykdymo sąlygos liks nepakitusiosKlientų prašome tik parodyti pažymas, kad galėtume įsitikinti jų tikrumu. Esant reikalui, galime ranka nuo jų nusirašyti tam tikrą informaciją – išdavimo terminą ir kitą aktualią informaciją, bet jų nekopijuojame.  Sutarties vykdymas   BDAR 6 str. 1d. b punktas
Skolų administravimasVardas, pavardė, asmens kodas, gimimo data, el. pašto adresas, telefono numeris, įsiskolinimo suma, įsiskolinimo susidarymo aplinkybės, skolos padengimo aplinkybės.Iki visiško įsiskolinimo padengimo ir 10 metų pasibaigus šiam laikotarpiuiTeisėtas interesas   BDAR 6 str. 1d. f punktas
Paslaugų teikimas, naudojantis Programėle (paslaugų kokybės gerinimas bei klientų pritraukimas)Vardas, pavardė, sistemos ID, gimimo data, klubas , lytis, šalis, adresas, pašto kodas, el.paštas, telefonas, informacija ar Klientas užsienietis.  Šie duomenys nėra būtini sutarties vykdymui. Programėlė skirta Jūsų patogumui.Programėlės naudojimo laikotarpisSutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas
Klientų identifikavimo, patenkant į Lemon Gym sporto klubus tikslasIdentifikuojant asmens dokumentu: vardas, pavardė, asmens kodas.Narystės galiojimo laikotarpisSutarties vykdymas   BDAR 6 str. 1d. b punktas
Identifikuojant nuotrauka: vardas, pavardė, nuotrauka.Sutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas
Identifikuojant piršto atspaudu: kliento (sulaukusio 18 m.) piršto atspaudo neatkuriamo modelio duomenys.Sutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas

Duomenis apie Jus mes galime gauti ir iš Jūsų darbdavių, jei Jūs esate galutinis paslaugos gavėjas, bet sutartis sudaryta tarp Lemon Gym ir Jūsų darbdavio.

  • Tiesioginė rinkodara
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Pasiūlymų, naujienlaiškių ir reklamų  siuntimas klientams ir kitiems suinteresuotiems asmenims SMS ir el. paštu  Vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, (privalomi duomenys, be kurių negalėsime Jums siųsti tiesioginės rinkodaros parnešimų); duomenis, patvirtinančius teisę dalyvauti reklaminėse akcijose, reklaminių akcijų sąlygų išpildymą patvirtinantys dokumentai.1 metai po sutikimo gavimoSutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas   Elektroninių ryšių įstatymas 81 str. 1d.
Loterijų ir žaidimų organizavimasFotonuotraukos, video medžiaga, kai būtina dalyvaujant loterijose ar žaidimuose Laimėtojo gyvenamosios vietos adresasIki tol, kol bus išsiaiškintas laimėtojas, o laimėtojo duomenis -1 metus po laimėjimoSutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas

Jūs turite teisę bet kada atsisakyti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus paspausdami “unsubscribe” mygtuką pagrindiniame puslapyje arba susisiekdami su mumis el. paštu privatumas@lemongym.lt.

Jei esate mūsų aktyvus Klientas ir nepareiškėte prieštaravimo dėl Lemon Gym tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo, mes Jums savo teisėto intereso pagrindu elektroniniu paštu siųsime pranešimus dėl prekių ar paslaugų, kurios yra panašios į Jums teikiamas paslaugas ar perkamas prekes.

Jei Jums yra 14 metų, Jūs patys galite išreikšti sutikimą dėl tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo, tačiau, jei Jums dar nėra 14 metų, prašysime Jūsų tėvų sutikimo. Tokiu atveju prašysime Jūsų nurodyti Jūsų tėvų ar globėjų vardą, pavardę ir el. pašto adresą, kuriems išsiųsime paklausimą dėl minėto sutikimo. Šiame punkte įvardinti asmens duomenys bus tvarkomi Lemon Gym 1 metus po sutikimo gavimo, o po to ištrinami.

Jūsų el. pašto adresas bei telefonas yra teikiami socialinės žiniasklaidos tinklams „Facebook“ ir „LinkedIn“, kad Jums būtų rodoma Lemon Gym reklama.

  • Asmeniniai pasiūlymai
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Personalizuotų pasiūlymų, pateiktų pagal kliento pateiktus duomenis pateikimasVardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas, gyvenamosios vietos adresas, apsilankymų sporto klube dažnumas, pasirinktos narystės tipas.  1 metai po sutikimo gavimoSutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas

Jūs turite teisę bet kada atsisakyti gauti asmeninius pasiūlymus susisiekdami su mumis el. paštu privatumas@lemongym.lt.

  • Dalyvavimas Lemon Gym renginiuose
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Informacijos iš Lemon Gym organizuojamų renginių viešinimas, pranešant visuomenei apie Lemon Gym renginius bei skatinant Lemon Gym žinomumą.Jūsų dalyvavimo faktas, vardas, pavardė ir nuotrauka ar video medžiaga3 metai po sutikimo davimo ar dalyvavimo renginyje (žiūrint, kuri aplinkybė įvyko vėliau), išskyrus įstatymų leidžiamas išimtisSutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas

Jūs turite teisę bet kada atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų nuotrauką ar įrašą su Jumis, susisiekdami su mumis el. paštu privatumas@lemongym.lt arba susisiekiant numeriu 19193.

Jūsų nuotraukos Jūsų sutikimu gali būti publikuojamos Lemon Gym socialinės žiniasklaidos paskyrose, Internetiniame puslapyje.

Žiniasklaidos atstovai gali publikuoti Jūsų nuotraukas tik laikydamiesi jiems taikomų įstatymų reikalavimų, tačiau Lemon Gym neatsako už žiniasklaidos atstovų veiksmus.

  • Dalyvavimas atrankose į laisvas darbo vietas
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Atranka į laisvas darbo vietasJūsų gyvenimo aprašymas ir/ar motyvacinis laiškas bei kita Jūsų pateikta informacijaIki atrankos pabaigos (informacija sunakiniama per 5 darbo dienas po to, kai su atrinktu kandidatu pasirašoma darbo sutartis)  Sutikimas   BDAR 6 str. 1d. a punktas  
  1. Turto ir duomenų apsauga
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Turto ir asmenų apsauga, siekiant užfiksuoti ir išlaikyti incidentų (turto sugadinimo, vagysčių, neteisėtų veiksmų, susižalojimo atvejų, nelaimingų atsitikimų ir pan.) įrodymus ir juos tirtiVaizdo duomenys14 dienųTeisėtas interesas   BDAR 6 str. 1d. f punktas  
  1. Užklausų, pranešimų bei skundų nagrinėjimas
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Užklausų naginėjimas el. paštuJūsų vardas, pavardė, el. pašto adresas bei susirašinėjimo tekstas.  1 metai nuo užklausos išnagrinėjimoSutikimas bei sutartis   BDAR 6 str. 1d. a ir b punktai  
Užklausų nagrinėjimas internetinėje svetainėjeElektroninio pašto adresas, vardas, pavardė, slapyvardis,  telefono numeris, lankomas Lemon Gym klubas, žinutė ar/ir komentar o tekstas.  1 metai nuo užklausos išnagrinėjimoSutikimas bei sutartis   BDAR 6 str. 1d. a ir b punktai  
Užklausų telefonu priėmimasTelefono numeris iš kurio skambinate, telefoninio pokalbio įrašas, skambučio metaduomenys- trukmė, laikas6 mėnesiaiSutikimas bei sutartis   BDAR 6 str. 1d. a ir b punktai  

Visi asmens duomenys, kuriuos pateikiate bendraudami su mumis, yra naudojami tik aukščiau nurodytais tikslais ir pranešimams peržiūrėti bei komunikacijos srautams administruoti ir valdyti.

Įsipareigojame be aiškaus Jūsų sutikimo nenaudoti Jūsų asmens duomenų jokiuose leidiniuose taip, kad būtų įmanoma nustatyti Jūsų asmens tapatybę.

  1. Lemon Gym sutarčių su partneriais vykdymas
Duomenų tvarkymo tikslasTvarkomi asmens duomenysDuomenų tvarkymo terminasDuomenų tvarkymo pagrindas
Sutarčių su tiekėjais vykdymasTiekėjų ar paslaugų teikėjų darbuotojų (fizinių ir juridinių asmenų) vardas, pavardė, telefonas, el. pašto adresas, susirašinėjimo turinys, data, kitus duomenis, susijusius su sutarties vykdymu.Iki sutarties pabaigos, ir 10 metų po sutarties nutraukimoSutartis   BDAR 6 str. 1d. b punktas  
Sutarčių su treneriais vykdymasVardas, pavardė, gimimo data, informacija apie teistumą, gyvenamosios vietos adresas, nuotrauka, telefono numeris, e-paštas, išsilavinimas (mokymosi įstaigos, įgytas(-i) mokslinis(-iai) laipsnis(-iai)), honoraro dydis, kalbų mokėjimas bei kiti susiję įgūdžiai.  Iki sutarties pabaigos, ir 10 metų po sutarties nutraukimoSutartis   BDAR 6 str. 1d. b punktas  

Pastaba – kai tvarkomi Lemon Gym paslaugų teikėjo ar tiekėjo darbuotojų duomenys, duomenų tvarkymo pagrindas yra Lemon Gym teisėtas interesas.

  1. Interneto svetainių lankytojai

Registruotis ir susikurti paskyrą Interneto svetainėje galite, jei Jums yra 18 metų. Visa informacija, kurią Lemon Gym pateikiate tapdami registruotais Klientais, bus laikoma ir saugoma Kliento sutikimu, vadovaujantis Privatumo politikos sąlygomis. Jei, mūsų pagrįsta nuomone, Jūs pažeidėte bet kurią mūsų Privatumo politikos nuostatų, mes turime teisę bet kada užblokuoti Kliento paskyrą.

Jei žinote ar įtariate, kad pašalinis asmuo sužinojo Jūsų registracijos vardą ar slaptažodį, privalote kuo greičiau mums apie tai pranešti el. paštu: privatumas@lemongym.lt .

  1. Slapukai

Slapukas yra nedidelis iš raidžių ir skaitmenų sudarytas failas, kurį Jūsų sutikimu mes įrašome į Jūsų naršyklę arba standųjį Jūsų kompiuterio diską. Siekdami skirtingų tikslų, naudojame skirtingus slapukus. Slapukai taip pat padeda mums atskirti Jus nuo kitų interneto svetainės naudotojų, taigi užtikrina malonesnę svetainės naudojimo patirtį ir leidžia tobulinti interneto svetainę.

Dauguma naršyklių leidžia atmesti visus slapukus, o kai kuriose naršyklėse yra galimybė atmesti tik trečiųjų šalių slapukus. Tad Jūs galite pasinaudoti šiomis galimybėmis. Tačiau atkreipkite dėmesį į tai, kad visų slapukų blokavimas turės neigiamą poveikį Interneto svetainės naudojimui, ir be slapukų Jūs negalėsite naudotis visomis Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis.

Mes naudojame toliau apibūdintus slapukus:

  • Absoliučiai būtini slapukai. Šie slapukai yra būtini tam, kad Interneto svetainė galėtų veikti. Tokiais slapukais tvarkomų duomenų pagrindas yra tinkamas sutarties vykdymas Klientui lankantis Interneto svetainėje, o Impuls užtikrinant apsilankymo kokybę bei saugumą. Tai gali būti slapukai, kurie, pavyzdžiui, leidžia Klientui prisijungti ir patekti į apsaugotas Interneto svetainės zonas, naudotis pirkinių krepšelio funkcija arba kt. paslaugomis.
  • Analitiniai ir (arba) veiksmingumo slapukai. Šie slapukai leidžia Impuls atpažinti ir suskaičiuoti svetainės lankytojus bei stebėti, kaip lankytojai juda po Interneto svetainę ja naudodamiesi. Tai padeda Impuls pagerinti svetainės veikimą, pavyzdžiui, užtikrinti, kad vartotojai galėtų lengvai rasti tai, ko ieško. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Klientų sutikimas.
  • Funkciniai slapukai. Šie slapukai yra naudojami Klientams atpažinti, kai jie grįžta į Interneto svetainę, kad Impuls galėtų pritaikyti pateikiamą turinį Klientų poreikiams, įsiminti Klientams aktualią informaciją. Šių slapukų renkamų duomenų tvarkymo pagrindas yra Klientų sutikimas.

Detalus slapukų aprašymas:

Slapuko pavadinimasDuomenų tvarkymo tikslas / paskirtisSukūrimo momentasGaliojimo laikasSlapuko pobūdis (būtinas, analitinis, funkcinis[RA1] )
_hjSessionUser„HotJar” slapukas, kuris nustatomas, kai vartotojas pirmą kartą patenka į puslapį su „HotJar” scenarijumi. Jis naudojamas norint išlaikyti HotJar vartotojo ID, unikalų tai svetainei naršyklėje. 1 metaiFunkcinis
consents_functional (name of category)    
_fbpŠis slapukas naudojamas „Facebook” siekiant atpažinti vartotoją Sukuriamas pirmo įėjimo į Internetinę svetainę metu ir galioja 2 dienasFunkcinis
consents_essential (name of category)    
_gidRegistruoja unikalų ID, kuris naudojamas statistiniams duomenims apie tai, kaip lankytojas naudojasi svetaine, generuoti. Šis slapukas nustoja galioti po 1 dienos.Būtinas
_gaNaudoja „Google Analytics”, kad atskirtų unikalius naudotojus, priskirdama atsitiktinai sugeneruotą numerį kaip kliento identifikatorių. Svarbu pažymėti, kad _ga slapukas nerenka jokios asmeninės informacijos apie svetainės lankytojus. Surinkta informacija yra anoniminė ir naudojama tik statistiniais tikslais. Pagal numatytuosius nustatymus nustoja galioti po 2 metųBūtinas
consents_required (name of category)    
_hjIncludedInSessionSampleNaudojamas norint patikrinti, ar lankytojas įtrauktas į duomenų imtį, apibrėžtą pagal svetainės dienos seansų limitą. 30 minučių trukmė, pratęsta atsižvelgiant į naudotojo veiklą.Analitinis
_hjfirstSeenIdentifikuoja naujo vartotojo pirmąjį seansą. 30 minučių trukmė, pratęsta atsižvelgiant į naudotojo veiklą.Analitinis
_hjAbsoluteSessionInProgressNaudojamas pirmajai vartotojo puslapio peržiūros sesijai aptikti. 30 minučių trukmė, pratęsta atsižvelgiant į naudotojo veiklą.Analitinis
consents_analytics (name of category)    
PHPSESSIDPHPSESSID slapuką naudoja PHP programavimo kalba, kad identifikuotų vartotojo sesiją svetainėje. Kai vartotojas apsilanko svetainėje, sukurtoje naudojant PHP, serveris sukuria unikalų seanso ID ir siunčia jį į vartotojo naršyklę kaip slapuką, paprastai vadinamą PHPSESSID. Slapukas ištrinamas, kai vartotojas uždaro savo naršyklę arba atsijungia nuo svetainės.Būtinas
_hjSession_Turi dabartinius seanso duomenis.
Užtikrina, kad vėlesnės užklausos seanso lange būtų priskirtos tam pačiam seansui.
 30 minučių trukmė, pratęsta atsižvelgiant į naudotojo veiklą.Analitinis
pll_languageSaugo kalbos parametrus NuolatinisFunkcinis
  1. Trečiųjų šalių paslaugos

Interneto svetainėje pateikiama svetainės „YouTube“ vaizdo įrašų.                                                  Paslaugos teikėjas „YouTube“ kontroliuoja visą informaciją, surinktą asmenims peržiūrint jam priklausantį turinį. Paslaugų teikėjo „YouTube“ privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.google.co.uk/intl/en-GB/policies/privacy/ .

  1. Socialinės žiniasklaidos priemonės

Interneto svetainėje pateikiamos nuorodos į mūsų paskyras socialinės žiniasklaidos priemonėse. Šiuo metu turime šias paskyras:

•              tinkle “Facebook“, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.facebook.com/privacy/explanation ;

•              tinkle “Instagram“, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://help.instagram.com/155833707900388 ;

•              tinkle “LinkedIn“, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy ;

•              tinkle “YouTube“, kurio privatumo pranešimas yra pateikiamas adresu https://www.google.co.uk/intl/en-GB/policies/privacy/ .

Rekomenduojame perskaityti trečiųjų šalių privatumo pranešimus ir tiesiogiai susisiekti su paslaugų teikėjais, jei Jums kyla bet kokių klausimų dėl to, kaip jie naudoja Jūsų asmens duomenis.

  1. Duomenų atskleidimas

Mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

  • mūsų profesiniams patarėjams, auditoriams;
  • notarams, jeigu su Jumis sudaroma sutartis reikalauja notarinės formos;
  • antstoliams, teisines ir/ar skolų išieškojimo paslaugas teikiantiems subjektams,
  • reikalavimo teisę į skolą perimantiems subjektams;
  • jungtinių skolininkų duomenų rinkmenų tvarkytojams;
  • duomenų centrų, prieglobos, debesijos, svetainės administravimo ir susijusias paslaugas teikiančioms, programinę įrangą kuriančioms, teikiančioms, palaikančioms ir vystančioms įmonėms, informacinių technologijų infrastruktūros paslaugas teikiančioms įmonėms, ryšio paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • reklamos, rinkodaros paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • archyvavimo, fizinės ir/ar elektroninės apsaugos, turto valdymo ir/ar kitas verslo paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • įstatymų numatyta tvarka valstybės institucijoms: Valstybinei mokesčių inspekcijai, Registrų Centrui, Sodrai, Darbo biržai ir kt.;
  • teisėsaugos institucijoms pagal jų pateiktą prašymą arba mūsų iniciatyva, jei yra įtarimų, kad buvo įvykdyta nusikalstama veika, taip pat teismams ir kitoms ginčų nagrinėjimo institucijoms;
  • mokesčių administratoriams.

Jūsų asmens duomenys nebus perduodami trečiajai valstybei ir (ar) tarptautinei organizacijai.  Išskyrus šioje Privatumo politikoje numatytus atvejus, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

Privatumo politikoje nurodytas gavėjų sąrašas ar gavėjų kategorijos gali keistis, todėl jei pageidaujate būti informuoti apie Jūsų asmens duomenų gavėjų pokyčius, prašome apie tai mums pranešti el. laišku privatumas@lemongym.lt , nurodant „Pageidauju gauti informaciją apie mano asmens duomenų gavėjų pasikeitimą, vardas, pavardė“.

  1. Trečiosios šalies medžiaga ir trečiosios šalies svetainės

Mūsų Interneto svetainėje ir Programėlėje gali būti trečiųjų šalių pateikiama reklama.Tokios trečiosios šalys yra išimtinai atsakingos už tokios reklamos turinį ir privalo užtikrinti, kad jis atitiktų visus joms taikomus įstatymus bei norminius teisės aktus.

Lankytis trečiosios šalies svetainėje galite savo pačių rizika. Mes neprisiimame jokios tiesioginės ar netiesioginės atsakomybės nei už turinį, informacijos tikslumą ar nuomones, išreikštas tokiose svetainėse, nei už jose siūlomų prekių ir paslaugų kokybę.

Mūsų informacinėje medžiagoje gali būti informacijos, kurios šaltinis – trečiųjų šalių interneto svetainės. Medžiaga, paimta iš trečiosios šalies svetainės, bus atitinkamai pažymėta, be to, gali būti pateikiama nuoroda į pirminę interneto svetainę. Mes neprisiimame jokios atsakomybės nei už medžiagą, paimtą ar skelbiamą trečiosios šalies svetainėje, kuri yra pateikiama kaip nuoroda mūsų Jums skirtoje informacinėje medžiagoje, nei už tokios trečiosios šalies naudojamus asmens duomenis.

  1. Jūsų asmens duomenų saugumas

Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

  • Jūsų teisės

Šiame skyriuje pateikiame informaciją apie Jūsų teises, susijusias su mūsų vykdomu Jūsų asmens duomenų tvarkymu, ir atvejus, kada šiomis teisėmis galite pasinaudoti. Jei norite gauti daugiau informacijos apie savo teises ar jas įgyvendinti, susisiekite su mumis šiuo el. pašto adresu: privatumas@lemongym.lt .

Lemon Gym nepagrįstai nedelsdama, bet ne vėliau, kaip per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo, Jums pateiks informaciją apie veiksmus, kurių imtasi gavus Jūsų prašymą dėl Jūsų teisių įgyvendinimo. Atsižvelgiantį prašymo sudėtingumą ir gautų prašymų skaičių, minėtas terminas gali būti pratęstas dar 2 (dviem) mėnesiams. Tokiu atveju mes Jus per 1 (vieną) mėnesį nuo prašymo gavimo informuosime apie tokį termino pratęsimą ir jo priežastis.

Lemon Gym atsisakys įgyvendinti Jūsų teises tik teisės aktų numatytais atvejais.

  • Teisė atšaukti sutikimą. Jei esate pateikę mums aiškų sutikimą dėl Jūsų duomenų tvarkymo, jį galite bet kada atšaukti šiuo el.pašo adresu : privatumas@lemongym.lt.
  • Teisė susipažinti su savo duomenimis. Siekiame, kad Jūs iki galo suprastumėte, kaip mes naudojame Jūsų asmens duomenis, ir dėl to nepatirtumėte jokių nepatogumų. Jūs galite bet kada susisiekti su mumis ir pasiteirauti, ar mes tvarkome kokius nors Jūsų asmens duomenis. Jei mes saugome ar bet kokiu būdu naudojame Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę su jais susipažinti. Norėdami tai padaryti, pateikite mums rašytinį prašymą šiuo el. pašto adresu: privatumas@lemongym.lt,  patvirtinkite savo asmens tapatybę ir teikdami tokį prašymą, laikykitės sąžiningumo ir protingumo principų.
  • Teisė prašyti suteikti daugiau informacijos. Jei turite kokių nors klausimų apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, džiaugsimės galėdami į juos atsakyti arba suteiksime visą papildomą informaciją, kurią galime atskleisti. Jei turite kokių nors konkrečių klausimų arba nesupratote pateiktos informacijos, susisiekite su mumis el. paštu: privatumas@lemongym.lt.
  • Papildomos teisės

Toliau pateikiame informaciją apie papildomas Jūsų turimas teises, kurias galite įgyvendinti laikydamiesi toliau aprašytos tvarkos.

•              Jūs turite teisę prašyti mūsų ištaisyti bet kokius turimų duomenų netikslumus. Tokiu atveju mes galime paprašyti Jūsų patvirtinti ištaisytą informaciją.

•              Jūs turite teisę prašyti mūsų ištrinti Jūsų asmens duomenis. Ši teisė įgyvendinama Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 2016/679 17 straipsnyje numatytais atvejais.

•              Jūs turite teisę prašyti mūsų riboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą arba jų netvarkyti:

  • laikotarpiu, kurio reikia tam, kad įsitikintumėme Jūsų asmens duomenų tikslumu, kai pateikiate pretenzijas dėl duomenų tikslumo;
  • kai mūsų vykdomas Jūsų asmens duomenų rinkimas, saugojimas arba naudojimas yra neteisėtas, tačiau nusprendžiate neprašyti ištrinti duomenų;
  • kai Jūsų asmens duomenys mums yra nebereikalingi, tačiau Jums jų reikia, kad galėtumėte nustatyti, įvykdyti arba apginti teisinį reikalavimą;
  • laikotarpiu, kurio reikia tam, kad būtų nustatyta, ar mes turime svarbesnį teisinį pagrindą ir toliau tvarkyti Jūsų asmens duomenis, jei pasinaudojote savo teise išreikšti prieštaravimą dėl asmens duomenų tvarkymo.

•              Jūs turite teisę į duomenų, kuriuos iš Jūsų gavome Jums sutinkant arba sutarties sudarymo tikslais, perkėlimą. Jums pasinaudojus šia teise, Jūsų prašymu perkelsime Jūsų pateiktų duomenų kopiją.

•              Jūs turite teisę nesutikti, kad mes naudotumėme Jūsų asmens duomenis:

  • kai tokius duomenis naudojame siekdami užtikrinti savo teisėtus interesus, tačiau neturime svarbesnio teisinio pagrindo ir toliau naudoti Jūsų asmens duomenis; arba
  • bet kada, kai Jūsų asmens duomenis naudojame naujienlaiškiams siųsti arba tiesioginės rinkodaros tikslais. Tokiu atveju duomenys nebebus naudojami šiais tikslais, tačiau jie gali būti naudojami kitais teisėtais tikslais.
  • Nusiskundimai

Jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir (ar) gali būti pažeistos, prašome nedelsiant kreiptis į mus su skundu el. pašto adresu privatumas@lemongym.lt. Mes Jus užtikriname, kad tik gavus Jūsų skundą mes susisieksime su Jumis per pagrįstą laikotarpį ir informuosime apie skundo tyrimo eigą, o vėliau ir apie rezultatą.

Jei tyrimo rezultatai Jūsų netenkins, informuojame, kad galėsite pateikti skundą priežiūros institucijai – Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktai www.ada.lt ).

  • Atsakomybė

Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir pateikiamų duomenų konfidencialumą bei už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje ir (ar) Programėlėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje ir (ar) Programėlėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės ir (ar) Programėlės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu, faksu ar elektroniniu paštu.

Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

  • Privatumo politikos pakeitimai

Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje ir (ar) Programėlėje. Jums reikėtų kartais patikrinti ją ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

Atnaujinę Privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami juos Interneto svetainėje ir (ar) Programėlėje. Jei prisijungiate prie Internetinės svetainės ir (ar) Programėlės po tokio pranešimo paskelbimo, Jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime. Galite pasižiūrėti į datą „Atnaujinimo data “, kuri nurodoma apačioje, norėdami sužinoti, kada Privatumo pranešimas atnaujintas paskutinį kartą.

Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas 2023[RA2] …


 [RA1]Užsipildyti atsinaujintą slapukų lentelę

 [RA2]Įrašykite įkėlimo į svetainę datą