Aktyvuok vasarą

Aktyvuok vasarą su LEMON GYM – Justinas

25 Rugpjūtis 2023 1 min read

Vasaros dienoms bėgant į pabaigą svarbu prisiminti, kad visoms aktyvioms lauko bei vidaus veikloms reikia nepamiršti fizinio pasirengimo ir apšilimo, o jį mes kviečiame atlikti LEMON GYM sporto salėse .

Šįkart vasarą aktyvuoja Justinas, kviečiam susipažint! 😉

Aš esu Justinas, LEMON GYM grupinių jėgos ir ištvermės treniruočių treneris. Sporto klube vedu treniruotes su TRX diržais, kurios padeda man pasiruošti mėgstamiausiai vasaros veiklai – vandenlenčių sportui.

Dar būdamas moksleiviu įsidarbinau vandenlenčių parke ir jau septinti metai esu visa galva pasinėręs į šį sportą. Mane sužavėjo laisvės pojūtis plaukiant, azartas ir, žinoma, galimybė pasivaržyti su savo baime. Panašu, kad vandenlenčių sportas pastaruoju metu tampa viena populiariausių aktyvių vasaros pramogų.

O Tu ar jau bandei praskrieti vandeniu ant lentos? Pabandyk! Plaukti vandenlente gali visi, šiam aktyviam užsiėmimui nėra amžiaus ribų, pradžiai nereikia ir ypatingo pasirengimo. O štai norint tobulėti, teks lavinti ne tik jėgą, ištvermę, bet ir gludinti techniką.

Šaltuoju metų laiku ne vienas vandenlentininkas praleidžia batutų parkuose, tobulindami apsisukimus, šuoliukus, ir sporto salėse, ugdydami jėgą, koordinaciją bei ištvermę. Fizinio pasirengimo treniruotės salėje būtinos ir norint išvengti rimtų traumų.

Tad nepamirškite užsukti į LEMON GYM, kur kartu TRX treniruotėse sustiprėsime imituodami pagrindinius vandenlentės valdymo veiksmus – trauką, prisitraukimą prie virvės.

O tada jau į gamtą, prie vandens telkinių ir ant lentų – aktyvuokime vasarą ir pasimatom ne tik vandenlenčių parkuose, bet ir LEMON GYM bei FEEL VILNIUS treniruočių spot’e prie Baltojo tilto.

Išbandyk LEMON GYM klubus nemokamai ir pasiruošk savo mėgstamiausiam laisvalaikio sportui!